18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark (P)
Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark (P)

Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark (P)

6 ianuarie 2015, 15:46

În luna decembrie, la Spitalul internațional Medpark, a fost efectuată prima procedură de embolizare a fibromului uterin.

Realizarea este o premieră în domeniul medical privat din țara noastră.

Intervenția de embolizare a fibromului uterin se înscrie în seria de proceduri inovative, minim invazive, pe care Medpark le efectuează cu succes în Republica Moldova.

Embolizarea fibromului uterin a fost realizată de dr. Mihai Jr. Crețeanu, medic radiolog specializat în tehnici de radiologie intervențională, cu o vastă experiență internațională.

Dr. Mihai Jr. Crețeanu: „Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele embolizării, iar procedura a decurs exact cum a fost planificată. Pacienta în vârstă de 42 de ani se simte foarte bine și este mulțumită. Chiar dacă pentru recuperare completă va fi nevoie de timp, procesul nu este dureros. Pacienta a fost externată aproape imediat și a revenit la modul ei obișnuit de viață. Acesta este unul dintre marile avantaje ale embolizării de fibrom uterin”.

La Spitalul Internaţional Medpark, prin metoda embolizării fibromului uterin, pacientele pot scăpa de tumoare într-o singură zi, fără durere şi fără cicatrici. În rezultatul intervenției, simptomele dispar, uterul rămâne intact, iar femeia își păstrează sau își recuperează capacitatea de a avea copii.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark (P) Reviewed by on . În luna decembrie, la Spitalul internațional Medpark, a fost efectuată prima procedură de embolizare a fibromului uterin. Realizarea este o premieră în domeniul În luna decembrie, la Spitalul internațional Medpark, a fost efectuată prima procedură de embolizare a fibromului uterin. Realizarea este o premieră în domeniul Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top