29 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Un cetățean străin transporta ilegal produse stomatologice în Republica Moldova
Un cetățean străin transporta ilegal produse stomatologice în Republica Moldova

Un cetățean străin transporta ilegal produse stomatologice în Republica Moldova

18 august 2015, 11:37

 

Contrabanda cu produse stomatologice, practicată tot mai des în Republica Moldova. Polițiștii au confiscat un nou lot de implanturi stomatologice în valoare de 200 mii de lei. Angajații Inspectoratului de Poliție suspectă de contrabandă un tânăr străin, care deținea reședința în Chișinău. Este vorba despre un cetățean al Israelului în vârstă de 21 de ani.

Potrivit informațiilor operative, angajații serviciului de investigare a fraudelor economice a Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi au oprit pe traseul Chișinău-Bender un automobil suspect. La volanul mașinii era un angajat al unei întreprinderi ce oferă mașini în arendă.

În timpul percheziției automobilului, forțele de ordine au ridicat o cutie în care se aflau implanturi  dentare de model „Swiss Medical Implant”, în valoare de 200 mii de lei. Cetățeanul străin nu avea acte de proveniență pentru acestea.

Polițiștii au depistat că implanturile erau aduse ilegal pe teritoriul  Republicii Moldova din Israel pentru a fi comercializate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 248 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Contrabandă” se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un cetățean străin transporta ilegal produse stomatologice în Republica Moldova Reviewed by on . Contrabanda cu produse stomatologice, practicată tot mai des în Republica Moldova. Polițiștii au confiscat un nou lot de implanturi stomatologice în valoare de Contrabanda cu produse stomatologice, practicată tot mai des în Republica Moldova. Polițiștii au confiscat un nou lot de implanturi stomatologice în valoare de Rating: 0

 

La aceeasi tema

scroll to top