3 februarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Forum regional anti-drog la Chișinău
Forum regional anti-drog la Chișinău

Forum regional anti-drog la Chișinău

Va fi lansat un program de reducere a daunelor provocate de consumul de droguri

16 mai 2014, 11:07

Chișinăul va fi gazdă, în perioada 19-20 mai, a unui forum regional de sănătate și drepturi ale consumatorilor de droguri organizat de Rețeaua eurasiatică de reducere a daunelor (EHRN), informează Agenția de presă MedNews. Scopul acestui forum este de a crea o platformă de dialog între activiști care militează pentru drepturile consumatorilor de stupefiante și reprezentanții guvernamentali și ai instituțiilor internaționale care influențează politicile naționale și internaționale în spiritul respectului pentru suport medical și social pentru victimele consumului de droguri.

Programul forumului va acoperi teme legate de specificul regional, inclusiv de majorare a fondurilor destinate serviciilor destinate reducerii daunelor și lansarea unui consiliu regional care va oferi granturi mici pentru organizarea de asociații având acest obiectiv, informează MedNews.

O bună parte dintre cei 150 de invitați vor fi reprezentanți ai comunității consumatoare de droguri și voluntari ai organizațiilor care încearcă limitarea prejudiciilor acestui viciu, dar experți din instituții oficiale naționale și internaționale.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Forum regional anti-drog la Chișinău Reviewed by on . Chișinăul va fi gazdă, în perioada 19-20 mai, a unui forum regional de sănătate și drepturi ale consumatorilor de droguri organizat de Rețeaua eurasiatică de re Chișinăul va fi gazdă, în perioada 19-20 mai, a unui forum regional de sănătate și drepturi ale consumatorilor de droguri organizat de Rețeaua eurasiatică de re Rating: 0
scroll to top