17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Primii absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul de medic în engleză

Primii absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul de medic în engleză

14 iunie 2016, 22:29

În premieră, ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru absolvenții internaționali va fi organizată în limba engleză, anunță Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” într-o invitație pentru mass-media la eveniment.

Ceremonia de încheiere a ciclului universitar pentru absolvenții cu cetățenie străină ai USMF „Nicolae Testemițanu” va avea loc, miercuri, 15 iunie, ora 13:00, în incinta Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Cei 224 de absolvenții internaționali din promoția 2016 ai Universității care vor rosti jurământul lui Hippocate în engleză  sunt originari din Israel, Turcia, România, Ucraina, India, Rusia, Iordania și SUA.

La ceremonia festivă sunt așteptați, pe lângă administrația USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, prodecani, profesori, șefi de subdiviziuni universitare, colegi, părinți, jurnaliști, și reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova.

Vineri, pe 17 iunie, ceremonia de depunere a jurământului de medic va avea loc și pentru absolvenții autohtoni, viitori medici generaliști, stomatologi și farmaciști.

MedNews Sursa: USMF „Nicolae Testemițanu”

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Primii absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul de medic în engleză Reviewed by on . În premieră, ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru absolvenții internaționali va fi organizată în limba engleză, anunță Universitatea de Stat de În premieră, ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru absolvenții internaționali va fi organizată în limba engleză, anunță Universitatea de Stat de Rating: 0
scroll to top