20 august 2014

Acasă » Știri » Echipamente inovatoare în medicină la Chișinău
Echipamente inovatoare în medicină la Chișinău

Echipamente inovatoare în medicină la Chișinău

Aproximativ 70 de companii naționale și internaționale își vor prezenta cele mai noi produse în cadrul celei de-a XX-a ediție a expoziţiei Internaţionale Specializate “MOLDMEDIZIN & MOLDENT 2014”, anunță MedNews cu referință la surse din cadrul MoldExpo.

Evenimentul se va desfășura în perioada 9-12 septembrie la Centrul ”Moldexpo” și este susținut de Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova și Asociaţiile profesionale ale medicilor din Moldova. La eveniment vor participa expozanţi din Republica Moldova, Belarus, Turcia, România, Rusia, Ucraina.

Pe lângă produsele farmaceutice și parafarmaceutice, utilajul medical şi echipamentele de diagnosticare, companiile specializate vor prezenta uniforme pentru personalul medical, dar și produse alimentare eco și dietetice. Noutatea expoziției din anul acesta va fi medicina estetică, sportul curativ și tehnologiile informaționale și de comunicații pentru sistemul de sănătate.

Ministerul Sănătății a aprobat deja componența nominală a Comitetului organizatoric al expoziției internaționale, lista instituțiilor medico-sanitare și de învățământ medical participante cu standuri la eveniment. În cele patru zile ale expoziției vor fi organizate congrese, conferințe științifico-practice, seminare, sesiuni de promovare a modului sănătos de viață. Vizitatorii vor  putea beneficia şi de o serie de investigaţii specializate şi consultaţii medicale gratuite.

Expoziţia internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie ”MoldMedizin & MoldDent” se organizează în fiecare an în cadrul Zilelor Sănătăţii.

Pentru MedNews: Anastasia Rusu

Echipamente inovatoare în medicină la Chișinău Reviewed by on . Aproximativ 70 de companii naționale și internaționale își vor prezenta cele mai noi produse în cadrul celei de-a XX-a ediție a expoziţiei Internaţionale Specia Aproximativ 70 de companii naționale și internaționale își vor prezenta cele mai noi produse în cadrul celei de-a XX-a ediție a expoziţiei Internaţionale Specia Rating: 0
scroll to top