14 decembrie 2015

Acasă » Știri » FLASH// Oficial: Ruxanda Glavan este noul ministru al Sănătății
FLASH// Oficial: Ruxanda Glavan este noul ministru al Sănătății

FLASH// Oficial: Ruxanda Glavan este noul ministru al Sănătății

30 iulie 2015, 17:22

În această după-amiază, Parlamentul a învestit prin vot deschis Guvernul cu 52 voturi, iar 41 de aleși ai poporului au votat împotriva învestirii Guvernului Streleț. În noul cabinet de miniștri, domeniul sănătății va fi preluat de Ruxanda Glavan, fostul ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, iar fostul ministru al Sănătății, Mircea Buga, se va ocupa de domeniul social.

Astfel, oficial a avut loc rocada anticipată de presă, în pofida nemulțumirii mai multor deputați și chiar ex-miniștri ai Sănătății.

Solicitată anterior de MedNews, Ruxanda Glavan a refuzat să facă declarații despre posibilitatea se a ocupa o nouă funcție. „Eu zic să mai așteptăm un pic și, eventual să revenim la această discuție”, a spus Glavan.

Știrea se actualizează

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
FLASH// Oficial: Ruxanda Glavan este noul ministru al Sănătății Reviewed by on . În această după-amiază, Parlamentul a învestit prin vot deschis Guvernul cu 52 voturi, iar 41 de aleși ai poporului au votat împotriva învestirii Guvernului Str În această după-amiază, Parlamentul a învestit prin vot deschis Guvernul cu 52 voturi, iar 41 de aleși ai poporului au votat împotriva învestirii Guvernului Str Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top