Acasă » Știri » Injectabilele bioregulatorii -Heel, din nou în farmacii! (P)
Injectabilele bioregulatorii -Heel, din nou în farmacii! (P)

Injectabilele bioregulatorii -Heel, din nou în farmacii! (P)

17 noiembrie 2015, 15:13

În farmaciile din Republica Moldova au revenit pe rafturi zece preparate homeopatice injectabile, marca germană -Heel. Este vorba despre preparatele/medicamentele bioregulatorii complexe, folosite în tratamentul terapeutic modern al bolilor sistemice ginecologice, andrologice, ortopedice, precum și la normalizarea metabolismului și a imunității, energo tropice și de detoxifiere.

Formele injectabile ale preparatelor bioregulatorii complexe au câștigat recunoașterea medicinii mondiale, fiind utilizate în schemele de tratament pe scară largă. Cele zece preparate care au revenit pe piața farmacoterapeutică din Republica Moldova și-au dovedit eficiența terapeutică bioregulatorie în tratamentul local și sistemic al organismului uman. „Utilizarea acestor preparate injectabile în schemele terapeutice reduce efectele adverse ale unui șir de medicamente. Mai mult, durata tratamentului poate fi eficientizată la maximum, iar continuarea administrării preparatelor conform prescrierii medicului și după tratamentul simptomatic al bolii are efecte de stabilizare a rezultatelor obținute în timpul tratamentului”, susține medicul gerontolog, Adriana Botezatu.

Produsele  -Heel se combină perfect între ele, dar și cu preparatele alopate (n.r. care tratează boala cu mijloace contrare naturii sale). Eficiența clinică a preparatelor  -administrate parenteral, adică pe altă cale decât pe cea digestivă, prin metode injectabile specifice – este mai rapidă și mai evidentă. Cea mai simplă și accesibilă metodă de injectare a preparatelor bioregulatorii complexe -Heel este biopunctura. Metoda este uzuală pentru medicii de familie, terapeuți, ginecologi, neurologi, ortopezi și alți specialiști.

Injectabilele bioregulatorii complexe: Metro-Adnex-Injeel (ginecologice), Testis Compositum (andrologie), Discus Compositum (ortopedice), Lymphomyosot N (detoxifiere), Engystol, Echinacea Compositum S (detozifiere), Coenzyme Compositum, Ubichinon Compositum, Glyoxal Compositum (energo tropice) au revenit pe piață după reînregistrarea anuală la AMED a produselor în Republica Moldova.

Compania -Heel a început producerea preparatelor homeopatice în formă injectabilă din anul 1959. Faptul că -Heel a produs primele preparate bioregulatorii complexe injectabile, la solicitarea comunității medicale internaționale, la începutul anilor 80, îi aduc faima mondială. Anual -Heel produce 100 milioane de fiole de preparate injectabile cu eficiența terapeutică bioregulatorie în tratamentul local și sistemic al organismului uman. În Republica Moldova, produsele -Heel au ajuns în anul 2002.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Injectabilele bioregulatorii -Heel, din nou în farmacii! (P) Reviewed by on . În farmaciile din Republica Moldova au revenit pe rafturi zece preparate homeopatice injectabile, marca germană -Heel. Este vorba despre preparatele/medicamente În farmaciile din Republica Moldova au revenit pe rafturi zece preparate homeopatice injectabile, marca germană -Heel. Este vorba despre preparatele/medicamente Rating: 0
scroll to top