18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Supraviețuitorii celebrează victoria asupra cancerului
Supraviețuitorii celebrează victoria asupra cancerului

Supraviețuitorii celebrează victoria asupra cancerului

15 decembrie 2015, 13:50

În perioada 12-14 decembrie 2015, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România a organizat, la Braşov, a XII-a ediţie a evenimentului „Zilele Supravieţuitorilor de Cancer”.

La eveniment, au participat supravieţuitori din majoritatea asociaţiilor membre ale federaţiei, celebrând prin acest moment sensibil, încă un an de lupta cu cancerul. De asemenea, cei mai activi voluntari din cadrul FABC, care şi-au dăruit energia pentru activităţile din timpul anului, au fost răsplătiţi cu diplome de merit.

Ziua Supravieţuitorului de Cancer a fost marcată în cadrul unui deosebit festival de datini şi obiceiuri populare. Prin acest eveniment organizatorii marchează, un de an de victorie asupra cancerului – o bătălie câştigată dintr-un nesfârşit război, sărbătorindu-i pe cei care au avut curajul şi voinţă de a se angaja în această lupta, făcând eforturi extraordinare pentru a supravieţui bolii.

Din FABC România fac parte 18 asociații ale bolnavilor de cancer din țară.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Supraviețuitorii celebrează victoria asupra cancerului Reviewed by on . În perioada 12-14 decembrie 2015, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România a organizat, la Braşov, a XII-a ediţie a evenimentului „Zilele În perioada 12-14 decembrie 2015, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România a organizat, la Braşov, a XII-a ediţie a evenimentului „Zilele Rating: 0
scroll to top