18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Cele două biciclete oferite de CNAM și-au găsit câștigătorii
Cele două biciclete oferite de CNAM și-au găsit câștigătorii

Cele două biciclete oferite de CNAM și-au găsit câștigătorii

21 decembrie 2014, 14:00

Câștigătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) au fost desemnați. Dinu Bubulici și Valentin Cotovici sunt cei doi norocoși care au fost selectați prin tombolă. Ei vor primi câte o bicicletă de marca „Author”.

„Ciclismul nu are dezavantaje, întărește sănătatea, sporește rezistența, îmbunătățește imunitatea, crește masa musculară, contribuie la slăbire”, a scris Dinu Bubulici pe pagina sa de facebook pentru a câștiga.

Tombola a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în cadrul activităților de iarnă, dedicate promovării modului sănătos de viaţă. Evenimentul face parte din campania „Spune Da pentru sănătatea ta!”, care se desfăşoară în perioada septembrie 2014 – ianuarie 2015.

Ministrul adjunct al sănătății, Svetlana Cotelea, i-a îndemnat pe cei prezenți să ducă un mod de viață sănătos și în timpul sărbătorilor de iarnă. „Sănătate! E ceea ce ne-am obișnuit să le urăm persoanelor dragi cu ocazia unor evenimente. Prin acest eveniment frumos, dorim să învăţăm împreună cum să ne păstrăm sănătatea. Acţiunea se înscrie în șirul evenimentelor pe care le desfășurăm în cadrul campaniei de promovare a modului sănătos de viață. Vă îndemnăm ca în timpul sărbătorilor de iarnă să fiţi cât mai activi şi să consultați un medic”, le-a spus celor prezenți ministrul adjunct al Sănătății, Svetlana Cotelea.

„Acesta este al patrulea eveniment din acest an și nu ne oprim aici chiar dacă mai este puțin până la sfârșitul anului. Pentru noi este important să atenționăm că și de sărbători trebuie să ne menținem sănătatea, să ne alimentăm sănătos. Chiar dacă în Republica Moldova este încă  destul de cald, ne-am propus ca în această zi să se practice sportul de iarnă”, a spus în cadrul evenimentului vicedirectorul CNAM, Diana Grosu-Axenti.

Participanții la eveniment au avut parte de o adevărată atmosferă de iarnă. Ei au sculptat oameni de zăpadă, au concurat într-o competiție cu bulgări de zăpadă. Vineri, în PMAN s-a jucat hochei într-o singură poartă, concurenții și-au măsurat puterile la tragerea frânghiei și au participat la ştafeta cu mandarine. De asemenea, cei prezenți au urmărit un program de patinaj artistic.

Anastasia Rusu, MedNews

Foto: Elena Covalenco

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Cele două biciclete oferite de CNAM și-au găsit câștigătorii Reviewed by on . Câștigătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) au fost desemnați. Dinu Bubulici și Valentin Co Câștigătorii concursului „Câştigă bicicleta TA”, organizat de Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) au fost desemnați. Dinu Bubulici și Valentin Co Rating: 0
scroll to top