17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp
Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp

Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp

4 mai 2016, 17:13

Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp. Asta pentru că unitățile medicale unde sunt angajați vor trebui să prezinte mai degrabă decât până acum facturile și rapoartele pentru salarizarea rezidenților către Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM).

Miercuri, 4 mai 2016, CNAM a informat printr-un comunicat de presă instituţiile medico-sanitare contractate că, începând cu luna curentă, termenului-limită de prezentare a facturilor şi rapoartelor privind retribuirea muncii medicilor rezidenţi va fi data de 10 a fiecărei luni, față de termenul anterior  care stipula ultimele zile ale lunii următoare celei de gestiune.

„La rândul său, CNAM va efectua transferurile băneşti către instituţiile medicale începând cu data de 15 a fiecărei luni”, se mai arată în comunicatul principalului finanțator al sistemul de sănătate din țară.

Potrivit CNAM, modificările au fost făcute pentru a optimiza procesul de achitare a salariilor pentru 1100 de medici rezidenţi. Pentru luna martie, CNAM şi-a onorat integral obligaţiile financiare faţă de instituţiile medico-sanitare contractate pentru salarizarea medicilor rezidenţi, transferând circa 2 milioane 602 mii lei din fondul de rezervă a Companiei.

MedNews Sursa: CNAM

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp Reviewed by on . Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp. Asta pentru că unitățile medicale unde sunt angajați vor trebui să prezinte mai degrabă Medicii rezidenți au mai multe șanse să-și primească salariile la timp. Asta pentru că unitățile medicale unde sunt angajați vor trebui să prezinte mai degrabă Rating: 0
scroll to top