18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Ministrul sănătății va prezenta experiența Moldovei la Comitetul Regional al OMS
Ministrul sănătății va prezenta experiența Moldovei la Comitetul Regional al OMS

Ministrul sănătății va prezenta experiența Moldovei la Comitetul Regional al OMS

15 septembrie 2015, 10:43

În perioada 13-17 septembrie 2015, Ruxanda Glavan, ministrul Sănătății, participă la ședințele Comitetului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care se desfășoară la Vilnius, Lituania.

Timp de 4 zile, ministrul are întâlniri cu reprezentanții sistemelor de sănătate din țările participante, reprezentanți ai Fondului Global de Luptă împotriva HIV/SIDA, Tuberculozei și Malariei, Alianței GAVI pentru Imunizări și va discuta subiecte privind prevenirea și controlul tuberculozei, implementarea planului de imunizări.

Glavan participă la discuții de panel privind parteneriatele pentru sănătate, unde va prezenta experiența Moldovei în domeniul consolidării  implementării Convenției-cadru a OMS privind controlul tutunului, dar și modelul de conlucrare intersectorială și interinstituțională în aplicarea documentului de politici Sănătate 2020.

A 65-a Sesiune anuală a Comitetului Regional pentru Europa a OMS întrunește peste 260 de delegați din  53 de state membre din regiunea europeană a OMS.

Sursa: Ministerul Sănătății

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Ministrul sănătății va prezenta experiența Moldovei la Comitetul Regional al OMS Reviewed by on . În perioada 13-17 septembrie 2015, Ruxanda Glavan, ministrul Sănătății, participă la ședințele Comitetului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) c În perioada 13-17 septembrie 2015, Ruxanda Glavan, ministrul Sănătății, participă la ședințele Comitetului Regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) c Rating: 0
scroll to top