27 iulie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » O sută de pași pe zi asigură o inimă sănătoasă pe viață
O sută de pași pe zi asigură o inimă sănătoasă pe viață

O sută de pași pe zi asigură o inimă sănătoasă pe viață

25 septembrie 2014, 9:52

Ziua Mondială a Inimii va fi marcată anul acesta într-un mod inedit. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” organizează pe data de 29 septembrie un „Marș pentru Inimă”.

Doritorii de a participa la acțiune vor parcurge, pe jos, segmentul de drum de la Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165) până la Grădina Publică Ștefan cel Mare,  pentru a demonstra că ”O sută de pași pe zi asigură o inimă sănătoasă pe viață”. De asemenea, ei vor oferi trecătorilor, în dar, mere, pentru că ”Un măr pe zi înseamnă o inimă sănătoasă pe viață”.

Acțiunea organizată de USMF are drept scop încurajarea populației să adopte un mod sănătos de viață, în special – să meargă pe jos și să consume cât mai multe fructe pentru a reduce riscurile îmbolnăvirii inimii.

Marșul pentru Inimă este organizat pentru studenții, rezidenții Universității de Medicină, cadrele didactice și pentru toți doritorii.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 15:00.

 

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
O sută de pași pe zi asigură o inimă sănătoasă pe viață Reviewed by on . Ziua Mondială a Inimii va fi marcată anul acesta într-un mod inedit. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” organizează pe data de Ziua Mondială a Inimii va fi marcată anul acesta într-un mod inedit. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” organizează pe data de Rating: 0
scroll to top