12 iulie 2015

Acasă » Comunicate » Locurile la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE sunt suplinite
Locurile la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE sunt suplinite

Locurile la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE sunt suplinite

7 iulie 2015, 14:19

Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate și MedNews anunță suplinirea tuturor locurilor de participare la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE cu tema „Prima experiență sexuală a fetelor – provocare pentru părinți”.

Anunțăm că la solicitarea majorității participanților, înregistrarea va avea loc miercuri, 8 iulie, de la 17:30 până la 18:00. Evenimentul propriu-zis va începe la ora 18:00 și va dura aproximativ două ore.

Participanții la eveniment se vor bucura de cadouri utile și plăcute din partea partenerilor evenimentului DoppelHerz și Genferon. În cadrul evenimentului vom organiza și o tombolă cu premii.

Evenimentul pentru părinți de fete este platforma perfectă pentru discuții bazate pe încredere între părinți și specialiști, într-o atmosferă prietenoasă, despre perioada delicată prin care trec sau urmează să treacă părinții și adolescentele.

Ginecologul, Diana Valuță și psihologul-consilier, Irina Novac sunt experții recomandați de MedNews în consilierea modului de gestionare a celui mai delicat și sensibil eveniment din viața fetelor – prima experiență sexuală.

Cei care n-au reușit să fie participanții la primul eveniment din această serie, îi așteptăm la următorul eveniment care va fi organizat în luna septembrie.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Locurile la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE sunt suplinite Reviewed by on . Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate și MedNews anunță suplinirea tuturor locurilor de participare la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE cu tema „ Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate și MedNews anunță suplinirea tuturor locurilor de participare la EVENIMENTUL pentru PĂRINȚI de FETE cu tema „ Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top