18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Ministrul Buga va prezenta un raport în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății
Ministrul Buga va prezenta un raport în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății

Ministrul Buga va prezenta un raport în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății

18 mai 2015, 12:53

Luni, 18 mai 2015, la Geneva și-a început activitatea Adunarea Mondială a Sănătății (AMS). Evenimentul, care se desfășoară în perioada 18-26 mai a ajuns la cea de-a 68 sesiune.

AMS este organul suprem de decizie al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). În componența sa intră delegații din toate statele membre ale OMS. Funcțiile sale principale sunt de a determina politicile organizației, supravegherea politicilor financiare, revizuirea și aprobarea bugetul programului propus.  AMS are loc anual la Geneva, Elveția.

La eveniment este prezent și ministrul Sănătății al Republicii Moldova. Oficialul moldovean va prezenta în fața membrilor Asambleei un raport privind sistemul de sănătate din Republica Moldova.

Traducere pentru MedNews, Marina Lița

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Ministrul Buga va prezenta un raport în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății Reviewed by on . Luni, 18 mai 2015, la Geneva și-a început activitatea Adunarea Mondială a Sănătății (AMS). Evenimentul, care se desfășoară în perioada 18-26 mai a ajuns la cea Luni, 18 mai 2015, la Geneva și-a început activitatea Adunarea Mondială a Sănătății (AMS). Evenimentul, care se desfășoară în perioada 18-26 mai a ajuns la cea Rating: 0
scroll to top