18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Buga a semnat un Plan de acțiuni pentru a avansa reformele iminente din sănătate
Buga a semnat un Plan de acțiuni pentru a avansa reformele iminente din sănătate

Buga a semnat un Plan de acțiuni pentru a avansa reformele iminente din sănătate

22 iulie 2015, 20:26

Ministrul în exerciţiu al sănătății, Mircea Buga a reușit să semneze Planul de acţiuni pentru dezvoltarea în continuare a parteneriatului de cooperare în sănătate.

Miercuri, 22 iulie 2015, ministrul în exerciţiu al sănătății, Mircea Buga a avut o întrevedere cu Rannar Vassiljev, ministrul sănătății în cadrul Ministerului Afacerilor Sociale din Estonia. Cei doi oficiali au semnat Planul de acţiuni în contextul implementării Acordului interministerial privind cooperarea în domeniul sănătăţii şi ştiinţelor medicale.

Documentul de planificare a acțiunilor comune se referă la organizarea serviciilor de sănătate la nivelul medicinii de familie și spitalicești, finanţarea sistemului de sănătate, dezvoltarea şi implementarea politicilor farmaceutice, instruirea continuă a personalului medical, schimburi între universitățile de profil și cercetarea științifică.

Odată cu implementarea acțiunilor prevăzute în document, Moldova va avansa reformele iminente din sănătate și va preluarea experiența Estoniei în transpunerea legislației naționale la aquil comunitar.

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Buga a semnat un Plan de acțiuni pentru a avansa reformele iminente din sănătate Reviewed by on . Ministrul în exerciţiu al sănătății, Mircea Buga a reușit să semneze Planul de acţiuni pentru dezvoltarea în continuare a parteneriatului de cooperare în sănăta Ministrul în exerciţiu al sănătății, Mircea Buga a reușit să semneze Planul de acţiuni pentru dezvoltarea în continuare a parteneriatului de cooperare în sănăta Rating: 0
scroll to top