23 iunie 2015

Acasă » Știri » Prima experiență sexuală a fetei, tălmăcită părinților de specialiștii MedNews
Prima experiență sexuală a fetei, tălmăcită părinților de specialiștii MedNews

Prima experiență sexuală a fetei, tălmăcită părinților de specialiștii MedNews

16 iunie 2015, 9:52

Părinții care au încercat să vorbească cu copiii lor adolescenți pe teme delicate știu cum e să te confrunți cu sfiala și reticența adolescentină. MedNews vine în ajutor părinților de fete ajunși la cea mai importantă discuție cu fiicele lor. Pe data de 8 iulie, îi invităm să afle de la specialiștii MedNews, ginecologul, Diana Valuța și psihologul-consilier, Irina Novac cum să gestioneze cel mai delicat și sensibil eveniment din viața fetelor – prima experiență sexuală.

Evenimentul „Prima experiență sexuală a fetelor – provocare pentru părinți” este platforma perfectă pentru discuții de suflet între părinți și specialiști, într-o atmosferă prietenoasă, despre perioada delicată prin care trec sau urmează să treacă părinții și adolescentele.

La „șezătoarea” care va avea loc la sediul Agenției de știri MedNews părinții vor putea afla informație utilă despre cum crește și se dezvoltă fizic și psihic copilul lor, iar în cadrul discuțiilor vor fi dezbătute toate tabuurile și îngrijorările părintești.

Specialistele-consultante MedNews, Diana Valuța și Irina Novac, vor explica părinților ce trebuie să știe despre corpul adolescentelor, emoțiile trăite de fetele lor, cum se percep adolescentele moral și fizic, cum să vorbească cu fiicele despre prima experiență sexuală și ce rol are fiecare părinte în dezvoltarea fetei.

Pentru a afla răspuns la toate întrebările care vă frământă, MedNews vă așteaptă pe 8 iulie la redacție, str. Maria Cebotari 6, ora 17.30. Prețul biletului de intrare la „șezătoare” este de 100 de lei.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Prima experiență sexuală a fetei, tălmăcită părinților de specialiștii MedNews Reviewed by on . Părinții care au încercat să vorbească cu copiii lor adolescenți pe teme delicate știu cum e să te confrunți cu sfiala și reticența adolescentină. MedNews vine Părinții care au încercat să vorbească cu copiii lor adolescenți pe teme delicate știu cum e să te confrunți cu sfiala și reticența adolescentină. MedNews vine Rating: 0

La aceeasi tema

scroll to top