25 decembrie 2014

Acasă » Știri » Socialiștii nu au adus nici un medic în noul parlament. Lider la acest capitol este PL
Socialiștii nu au adus nici un medic în noul parlament. Lider la acest capitol este PL

Socialiștii nu au adus nici un medic în noul parlament. Lider la acest capitol este PL

3 decembrie 2014, 10:46

Alegătorii au propulsat, în parlamentul ales pe 30 noiembrie, 6 medici și farmaciști. Majoritatea provin de pe listele partidelor pro-europene.

Este vorba de reprezentantul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Hotineanu. El este medic-chirurg, doctor habilitat și președinte al Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie.

El este urmat de Boris Golovin, medic stomatolog, profesor la Colegiului naţional de medicină şi farmacie și la Universitatea de Medicină şi Farmacie „NicolaeTestemiţanu”. El a ajuns în noul legislativ pe lista Partidului Comuniștilor.

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, care a candidat pe lista PD, este și ea farmacist de profesie. Într-un interviu acordat recent, ea a nu a exclus posibilitatea de a rămâne în funcția de ministru deținută până acum, dar a precizat: „Sunt gata să muncesc oriunde va fi nevoie de experiența mea”.

Partidul Liberal va avea cei mai mulți medici în noul legislativ – trei. Este vorba de Anatol Șalaru, prim-vicepreședintele PL, Mihail Moldovanu, șeful Direcției sănătate a Primăriei capitalei și Gheorghe Brega.

Deși va avea cel mai mare număr de deputați în noul parlament, în lista viitorilor deputați ai PSRM nu se regăsește nici un medic.

Anastasia Rusu, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Socialiștii nu au adus nici un medic în noul parlament. Lider la acest capitol este PL Reviewed by on . Alegătorii au propulsat, în parlamentul ales pe 30 noiembrie, 6 medici și farmaciști. Majoritatea provin de pe listele partidelor pro-europene. Este vorba de re Alegătorii au propulsat, în parlamentul ales pe 30 noiembrie, 6 medici și farmaciști. Majoritatea provin de pe listele partidelor pro-europene. Este vorba de re Rating: 0
[kml_flashembed movie="/wp-content/uploads/2014/05/bann_728_90.swf" height="90" width="728" /]
scroll to top