29 septembrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Un copil s-a născut peste două luni de la intrarea mamei sale în moarte clinică
Un copil s-a născut peste două luni de la intrarea mamei sale în moarte clinică

Un copil s-a născut peste două luni de la intrarea mamei sale în moarte clinică

24 decembrie 2014, 9:53

Caz incredibil în Italia! Un copil s-a născut peste nouă săptămâni după ce mama lui a intrat în moarte clinică. Femeia a fost menținută de aparate pentru ca fătul să rămână în viață.

Femeia în vârstă de 36 de ani era însărcinată în 23 de săptămâni când a intrat în moarte clinică în urma unei hemoragii cerebrale. Ea a fost dusă imediat la spital, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. Familia tinerei a insistat ca ea să fie menţinută artificial în viaţă, pentru ca sarcina să poată ajunge la termen şi, astfel, să fie salvat copilul.

După 9 săptămâni de la moartea femeii, medicii i-au făcut cezariană. Copilul s-a născut perfect sănătos. Intervenţia a avut loc la spitalul „San Raffaele” din Milano.

Cazul a mai avut precedente în SUA. În 1993, un băiețel s-a născut peste trei luni după ce mama lui a fost împușcată mortal în timpul unui jaf armat în California.

Adaptare pentru MedNews, Felicia Nedzelschi

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Un copil s-a născut peste două luni de la intrarea mamei sale în moarte clinică Reviewed by on . Caz incredibil în Italia! Un copil s-a născut peste nouă săptămâni după ce mama lui a intrat în moarte clinică. Femeia a fost menținută de aparate pentru ca făt Caz incredibil în Italia! Un copil s-a născut peste nouă săptămâni după ce mama lui a intrat în moarte clinică. Femeia a fost menținută de aparate pentru ca făt Rating: 0
scroll to top