17 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Comunicate » Centrul Cardiologic Medpark – expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă (P)
Centrul Cardiologic Medpark – expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă (P)

Centrul Cardiologic Medpark – expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă (P)

28 decembrie 2015, 16:29

Medpark este expertul nr. 1 în domeniul privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă. Centrul Cardiologic Medpark este partenerul tău pentru orice problemă cardiologică sau pentru a menține sănătatea inimii. Aici beneficiezi de o infrastructură modernă și servicii medicale complete, prestate de către o echipă de medici profesioniști cu experiență internațională.
Centrul Cardiologic Medpark  oferă toată gama de asistență medicală pentru bolile de inimă, de la diagnostic și intervenții de urgență, până la cele mai recente tratamente, educație preventivă și reabilitare.

Diagnosticare cardiologică

Primul pas pentru un tratament reușit este diagnosticarea corectă. Centrul Cardiologic Medpark dispune de o bază tehnică avansată și medici profesioniști, care te ajută să te bucuri de un tratament de succes. Abordarea complexă permite stabilirea unui diagnostic de înaltă precizie.

Cardiologia intervenţională sau tratarea bolilor de inimă fără bisturiu

Combinând cardiologia clasică şi chirurgia cardiacă, echipa Centrului Cardiologic Medpark realizează tratamente prin tehnici minim invazive, cu beneficii maxime și riscuri minime pentru pacient. Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, cardiologia intervenţională soluţionează cazuri care, în mod tradiţional, ar fi fost tratate cu bisturiul.

Medicii Centrului Cardiologic Medpark se concentrează pe oferirea celei mai puțin invazive opțiuni pentru fiecare pacient, cu rezultate optime, disconfort minim şi spitalizare de scurtă durată. Astfel, Medpark introduce în practică în mod constant tehnici și proceduri inovative, cum ar fi:

  • Coronarografia (angiografia coronariană) permite vizualizarea arterelor din jurul inimii, pentru a identifica obstacolele în calea circulației normale a sângelui la nivelul arterelor coronare: stenoze (îngustări ale arterelor) și embolii (cheaguri de sânge). Astfel medicul determină într-o manieră extrem de precisă numărul, localizarea şi severitatea leziunilor, stabilind tactica de tratament, efectuat în cadrul aceleiași proceduri sau mai târziu.
  • Angioplastii cu balon sau cu stent la nivelul arterelor coronariene şi alte proceduri minim invazive de deschidere a vaselor prin acces de la nivelul pielii, fără intervenţie chirurgicală. În rezultatul procedurii, artera stenozată este revascularizată semnificativ, iar circulația sângelui în jurul inimii este restabilită.
  • Angioplastii periferice ce presupun implantarea de stent în arterele extremităţilor.
  • Studiul electrofiziologic al inimii și tratament prin ablație reprezintă soluţia pentru excluderea intervenţiei chirurgicale şi îi scuteşte pe pacienți de ani întregi de tratament medicamentos. Cu ajutorul noilor proceduri, echipa medicală  studiază comportamentul inimii ca organ electric, iar ulterior poate cicatriza prin radiofrecvenţă ţesutul inimii care declanşează anomalia cardiacă. Aplicarea acestor metode reprezintă o premieră pentru medicina privată din ţara noastră.
  • Implantarea stimulatorului cardiac şi defibrilatoarelor intracardiace (ICU), cu scopul restabilirii ritmului cardiac.
  • TAVI (implantarea percutanată de valvă aortică) – o procedură inovativă pentru tratamentul pacienților cu stenoze valvulare aortice, care au contraindicații pentru chirurgia convențională pe cord deschis. Această tehnologie minim invazivă permite înlocuirea valvei aortice disfuncționale prin implantarea unei noi valve aortice, în timp ce inima pacientului continuă să bată.
  • Terapia de resincronizare cardiacă (CRT), aplicată în formele avansate de insuficiență cardiacă, presupune implantarea unui stimulator cardiac cu două sau trei sonde de stimulare (la nivelul ventriculului drept, sinusului coronar și atriului drept). Scopul procedurii este de a obține contracții ventriculare coordonate, pentru a ameliora starea pacientului.

Chirurgie cardiovasculară

Experții Medpark realizează toată gama intervenţiilor chirurgicale cardiovasculare, conform standardelor internaţionale. Pacienţii, atât adulţi, cât şi copiii peste 5 ani, au parte de cel mai bun tratament chirurgical pentru afecţiunile cardiovasculare şi toracice.

Centrul de Infarct Miocardic Medpark

Este un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare acute, singurul de acest gen din Republica Moldova. Oferă servicii de diagnostic și tratament modern al cardiopației ischemice și pune la dispoziție servicii unice, prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, pentru revascularizarea de urgența a miocardului în caz de infarct miocardic acut.

Calitatea specialiştilor noştri, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic şi tratament, ne permit să soluţionam orice tip de cardiopatie sau complicaţie la pacienţii cardiaci.

Garanție internațională a calității și siguranței

Acreditarea Internaţională JCI (standardul de aur al calităţii în sistemul mondial de sănătate) oferă garanţia securităţii pacientului prin atitudine şi îngrijire personalizată, prin implicarea activă a pacientului în procesul de tratament şi transformarea lui într-un membru al echipei, prin stabilirea criteriilor de selectare a tratamentului corespunzător, prin realizarea intervenţiilor chirurgicale în condiții de maximă siguranță pentru pacienţi şi monitorizarea eficientă după intervenţie.

Medpark

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Centrul Cardiologic Medpark – expertul nr. 1 în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă (P) Reviewed by on . Medpark este expertul nr. 1 în domeniul privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă. Centrul Cardiologic Medpark este partenerul tău pentru orice pro Medpark este expertul nr. 1 în domeniul privat în diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă. Centrul Cardiologic Medpark este partenerul tău pentru orice pro Rating: 0
scroll to top