29 aprilie 2018

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Noul director general al CNAM nu este din Sănătate
Noul director general al CNAM nu este din Sănătate

Noul director general al CNAM nu este din Sănătate

24 februarie 2016, 19:53

Noul director general al principalului finanțator în Sănătate, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) nu are nimic cu medicina și nici cu domeniile de Sănătate ori asigurări sociale de Sănătate. În schimb acesta are studii în management efectuate în cadrul universităților din Moldova, România și Ungaria, stagii profesionale în Danemarca și vorbește patru limbi.

Este vorba despre Dumitru Parfentiev, numit în conformitate cu p.27 din statutul CNAM în fruntea Companiei de către Prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul Ședinței Guvernului de miercuri, 24 februarie 2016. Până la noua sa desemnare Dumitru Parfentiev a deținut, din iunie 2013, portofoliul de ministru adjunct al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

În cadrul Ministerului Tehnologiei Informaționale și Comunicațiilor a administrat proiecte de utilizare eficientă a resurselor limitate a statului și extinderea accesibilității serviciilor și a coordonat plățile și contractele de locațiune și activitate a serviciului financiar.

Potrivit Prim-ministrului, noul director general al CNAM, Dumitru Parfentiev are competențe economice, financiare, aptitudini analitice și de sinteză, spirit de observație și atenție la detalii. Parfentiev a ocupat poziții manageriale și în sectorul privat. Noul șef al CNAM este căsătorit și are doi copii.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Noul director general al CNAM nu este din Sănătate Reviewed by on . Noul director general al principalului finanțator în Sănătate, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) nu are nimic cu medicina și nici cu domeniile Noul director general al principalului finanțator în Sănătate, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) nu are nimic cu medicina și nici cu domeniile Rating: 0
scroll to top