24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015
Start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015

Start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015

1 aprilie 2015, 15:57

S-a dat start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015. Evenimentul cu genericul „Securitatea alimentară” va avea loc pe 23 aprilie, iar nominalizările se vor face pentru 13 secțiuni ale concursului. Câștigătorii vor fi selectați de către un juriu compus din 19 experți în sănătate.

Șefii tuturor centrelor de sănătate, spitalelor, ONG-urilor în sănătate, centrelor medicilor de familie și celor de sănătate publică sunt îndemnați să nominalizeze medicii din instituțiile conduse de ei. Candidaturile pot fi înaintate până pe data de 7 aprilie, ora 17.00, pentru una dintre următoarele categorii:

Nou la Gala Premiilor în Sănătate – nominalizarea candidaţilor!

  1. Cea mai bună echipă a medicului de familie
  2. Cea mai bună echipă de asistenți medicali
  3. Cea mai bună echipă de urgență
  4. Cea mai bună echipă/secție spitalicească
  5. Cea mai bună echipă în promovarea sistemului AOAM
  6. Cea mai reușită activitate în domeniul sănătății publice
  7. Cel mai performant management al instituției medicale
  8. Performanță în activitatea didactică
  9. Cel mai activ ONG în domeniul sănătății
  10. Jurnalism în sănătate
  11. Cea mai de succes activitate realizată de alte autorități publice
  12. Întreaga carieră medicală
  13. Cea mai sigură instituție de alimentație publică.

Candidaturile vor putea fi depuse la direcțiile ministeriale conform domeniului în care activează medicul sau echipa aleasă. În formular va fi indicat numele celui nominalizat și o explicație de ce persoana sau echipa aleasă merită un premiu, cu descrierea succintă a activităților, atașată la formular. Criteriile de eligibilitate și evaluare sunt descrise într-un ordin emis de Ministerul Sănătății.

Edițiile precedente ale Galei Premiilor în Sănătate

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu compus din 19 persoane, printre care ministrul Sănătății Mircea Buga, miniștrii adjuncți Octavian Grama și Svetlana Cotelea, rectorul universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Ion Ababii, președintele Ligii Medicilor din Mldova, academicianul Gheorghe Ghidirim și alții. Timp de două zile, 9 și 10 aprilie, juriul va alege laureații la fiecare categorie enumerată.

Festivitatea de premiere va avea lor pe 23 aprilie, zi în care câștigătorii își vor ridica trofeele.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015 Reviewed by on . S-a dat start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015. Evenimentul cu genericul „Securitatea alimentară” va avea loc pe 23 aprilie, iar n S-a dat start nominalizărilor pentru Gala Premiilor în Sănătate, ediția 2015. Evenimentul cu genericul „Securitatea alimentară” va avea loc pe 23 aprilie, iar n Rating: 0
scroll to top