18 ianuarie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Captură la vamă: 14 000 de pastile și fiole de anabolizante
Captură la vamă: 14 000 de pastile și fiole de anabolizante

Captură la vamă: 14 000 de pastile și fiole de anabolizante

16 martie 2015, 12:58

Vameșii moldoveni au descoperit la graniță un lot de peste 14 000 de pastile şi fiole din grupul anabolizantelor. Pastilele urmau să ajungă în Israel prin intermediul curieratului rapid.

Coletul cu pastile a fost adus la oficiul poștal de către un bărbat de 25 de ani pentru a-l trimite, din nume propriu, în Israel. Bărbatul a spus că în cutie sunt niște difuzoare.

Vameșii au scanat coletul și l-au despachetat. Eu au găsit, disimulate şi ascunse în boxe, medicamentele „Danabol”, „Testosteron”, „Parabolan” şi „Clenbuterol” –  peste 14 000 de pastile și fiole.

Lotul a fost reţinut pentru a efectuarea expertizei și va fi confiscat. De la începutul anului 2015, grănicerii au prevenit 4 cazuri de transportare ilicită și punere în liberă circulație a produselor presupuse a fi din grupa anabolizantelor.

Felicia Nedzelschi, MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Captură la vamă: 14 000 de pastile și fiole de anabolizante Reviewed by on . Vameșii moldoveni au descoperit la graniță un lot de peste 14 000 de pastile şi fiole din grupul anabolizantelor. Pastilele urmau să ajungă în Israel prin inter Vameșii moldoveni au descoperit la graniță un lot de peste 14 000 de pastile şi fiole din grupul anabolizantelor. Pastilele urmau să ajungă în Israel prin inter Rating: 0
scroll to top