24 octombrie 2020

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Ștefan Gațcan: „campanii de denigrare și răzbunare personală a Ministrului Glavan”
Ștefan Gațcan: „campanii de denigrare și răzbunare personală a Ministrului Glavan”

Ștefan Gațcan: „campanii de denigrare și răzbunare personală a Ministrului Glavan”

Credibilitatea Institutului Mamei și Copilului (IMC) a fost dinamitată de scandalul Glavan - Gațcan

9 noiembrie 2015, 15:26

„Atacurile Ministerului Sănătății sunt nefondate, iar aprecierile făcute poartă un caracter tendențios și subiectiv fără o încadrare juridică corespunzătoare, fapt ce deteriorează grav imaginea Institutului și colectivului pe care îl conduc”, declară directorul general al Institutului Mamei și Copilului, dr. Ștefan Gațcan, într-o scrisoare deschisă remisă autorităților și presei.

Potrivit propriilor declarații, Ștefan Gațcan este îngrijorat de faptul că acțiunile, pe care le consideră „abuzive, defăimătoare și fără precedent” ale ministrei în exercițiu a Sănătății, Ruxanda Glavan, nu fac decât să distrugă medicina națională prin decapitarea unor personalități notorii, cetățeni devotați profesiei de doctor și patrioți ai Republicii Moldova.

„O asemenea abordare tendențioasă în exercitarea mandatului ministerial poate duce în scurt timp, la pierderea unor cadre medicale de certă probitate profesională și morală care, cu toate carențele din sistemul actual de ocrotire a Sănătații, totuși continuă să salveze anual sute de vieți de copii și mame”, avertizează directorul IMC.

Mai mult decât atât, conform scrisorii deschise „în urma acestei campanii de denigrare și răzbunare personală a Ministrului Glavan, Institutul va pierde iremediabil credibilitatea sa în fața partenerilor externi actuali și de viitor, care ne-au susținut sincer și dezinteresat pe parcursul ultimilor ani”, se mai afirmă în document.

Vedeți AICI scrisoarea deschisă

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Ștefan Gațcan: „campanii de denigrare și răzbunare personală a Ministrului Glavan” Reviewed by on . „Atacurile Ministerului Sănătății sunt nefondate, iar aprecierile făcute poartă un caracter tendențios și subiectiv fără o încadrare juridică corespunzătoare, f „Atacurile Ministerului Sănătății sunt nefondate, iar aprecierile făcute poartă un caracter tendențios și subiectiv fără o încadrare juridică corespunzătoare, f Rating: 0
scroll to top